Onze uitdaging, de mooiste combinatie in wijn & spijs!

Iets moois op tafel zetten!
Het begint bij de inkoop en daarna de Mise&Place! Qua ingrediënten is het Hollandse seizoen onze leidraad en dat het liefst uit de buurt, maar maken ook uitstapjes, want truffels uit Italië, net die mooie Spaanse ham een kaffir lime of Ras el Hanout, dat zijn smaken die ons ook zeker passen! En dat gecombineerd met een smakelijk stukje vis of vlees en een vleugje Liefde en Passie, dat is onze keuken!

Altijd blijven proeven, we hebben zo’n mooi vak!
Op onze wijnkaart prijken dan ook wijnen uit vele landen in de meest uiteenlopende smaken en als het lastig kiezen is maken wij graag de keuze, serveren dan ons Wijnarrangement geheel passend bij het menu en liever een alcoholvrij-arrangement, ook dat is een mogelijk!

 

 

Lang voordat de gasten aanschuiven, zijn de wijnen geselecteerd en hebben we onze messen geslepen.

(Di)eet wensen?!
Wij maken echt alles zelf en kunnen gemakkelijk allergenen weglaten, zodat een allergie bij ons niet in de weg hoeft te staan.

Desembrood, jus, ijs, mayonaise, vinaigrettes, de koekjes, de fudge, echt alles uit eigen keuken, weten precies wat in elk gerecht zit, elk kruidje, specerij, room.. Koolhydraatarm en/of vegetarisch is ook zeker geen issue bij ons, wij hebben een pracht groentemenu!

Wij horen dit graag alvast bij de reservering, dan kunnen we er vanaf het begin rekening mee houden!