Passie voor mooi eten en drinken

Gerwin  al sinds zijn 16e in keukens te vinden en al snel belandde hij in de Mandenmaker welke in 2004 werd overgenomen door Meesterkok Wim Zwaart die met Tina “Ster” Restaurant Olivio bestierden en deze zaak omtoverden tot Bistro Ratatouille.
Gerwin werkte in Olivio, daarna de Basiliek en toen weer terug naar Ratatouille. Want werken met een Meesterkok was wel heel inspirerend en zeker gezien zij alle vormen van Horeca wel wilden beleven en hij deed daar graag aan mee en wel met hart en ziel! Altijd alles vers en zelf gemaakt, alles in het seizoen en altijd vol passie, dat is wat hem heeft bewogen nooit een andere baan te zoeken, dit was ten alle tijden inspirerend en vernieuwend!

En nu echt zelf de Chef zijn in Ratatouille, het helemaal naar zijn hand zetten, koken wat hij wil, maar zonder zijn basis uit het oog te verliezen en daarbij de uitdaging van het ondernemerschap samen met Cindy! Ze leerde elkaar kennen in Ratatouille 8 jaar geleden toen zij daar als leerling gastvrouw werkte, zij ging zich verder ontwikkelen bij onder andere de Basiliek en de Salentein in Nijkerk. De Liefde bleef en nu neemt zij de voorzijde voor haar rekening om de bediening te leiden en het de gasten geheel naar het zin te maken. Cindy een Dame vol smaak en passie voor Eten, Drinken en .. Paarden😊!!

Het eerste jaar zit erop, een bewogen jaar! Ouders geworden in november van Zef, wat zo geweldig is! Maar ook een groot verdriet in december, het verlies van Gerwins broer, wie echt veel voor hen deed, weliswaar achter de schermen, maar zo fijn als je broer je boekhouder is. Afgelopen maanden waren dan ook met pieken en dalen..

Zo fijn dat het nu weer Lente is, ze zijn klaar voor een pracht seizoen!

Gerwin Dooijeweerd
&
Cindy Berkenbosch

Team RTTLL