Passie voor mooi eten en drinken

Gerwin  al sinds zijn 16e in keukens te vinden en al snel belandde hij in de Mandenmaker welke in 2004 werd overgenomen door Meesterkok Wim Zwaart die met Tina “Ster” Restaurant Olivio bestierden en deze zaak omtoverden tot Bistro Ratatouille.
Gerwin werkte in Olivio, daarna de Basiliek en toen weer terug naar Ratatouille. Want werken met een Meesterkok was wel heel inspirerend en zeker gezien zij alle vormen van Horeca wel wilden beleven en hij deed daar graag aan mee en wel met hart en ziel! Altijd alles vers en zelf gemaakt, alles in het seizoen en altijd vol passie, dat is wat hem heeft bewogen nooit een andere baan te zoeken, dit was ten alle tijden inspirerend en vernieuwend! En nu echt zelf de Chef zijn in Ratatouille, hoe gaaf is dat! Het helemaal naar zijn hand zetten, koken wat hij wil maar zonder zijn basis uit het oog te verliezen en daarbij de uitdaging van het ondernemerschap!

En dit hoeft hij niet allen te doen, hij heeft zijn Dame gevonden in Ratatouille, 7 jaar geleden toen zij daar als leerling gastvrouw werkte, zij ging zich nog verder ontwikkelen bij andere zaken waaronder de basiliek, daarna de Salentein in Nijkerk maar de Liefde bleef en nu neemt zij het roer over aan de voorzijde om de bediening te leiden en het de gasten geheel naar het zin te maken.
Cindy een Dame vol smaak en passie voor eten, drinken en .. Paarden😊!!

Samen met het team gaan zij ervoor. Om u een heerlijke beleving te geven!

Gerwin Dooijeweerd
&
Cindy Berkenbosch

Team Ratatouille