Ratatouille Heerlijk Cadeau Geven!

Natuurlijk hebben wij een mooie Cadeau Cheque om te geven! Wat is een mooier en lekkerder Cadeau:)
En dat kan met elk gewenst bedrag of wel compleet verzorgd Arrangement. Ze zijn af te halen in ons Restaurant mooi ingepakt ofwel per mail te versturen en voor een extra vergoeding sturen we het ook zeker op naar elk gewenst adres!

*Wel houden wij ons aan de geldigheidsduur die op de Cheque staat en nemen wij uitsluitend onze eigen Cheque’s in.
Door Corona zijn er vele in omloop gekomen, echter zijn we nu alweer zo’n mooie tijd open dat een ieder vast en zeker de kans heeft gehad om deze in te leveren.
In principe nemen wij daardoor geen verlopen Cheque’s meer in of er moet contact opgenomen worden met ons om te kijken naar de verval datum en of we deze als nog in nemen op bv. een woensdag, donderdag of zondag, maar zeker niet op een vrijdag, zaterdag of op Feestdagen en niet na 2023!

Per 1 Januari is Restaurant Ratatouille de zaak van Gerwin Dooijeweerd die samen met Cindy onze zaak voortzet, zie de nieuwsbrief op deze site!
Wij vertrouwen er volledig op dat zij u ook een heerlijke lunch/diner gaan verzorgen en nemen graag de in onze tijd verkochte en geldige dinerbonnen in, en laat het niet in de weg staan om Ratatouille weg te blijven geven als Pracht Cadeau!!
Zij verkopen ze ook zeker heel graag!

Het worden mooi aparte Waarde Cheque’s, voor het Restaurant of een Cheque voor de CuliWinkel, want die zetten wij voort

Culiwinkel

Genoten van die mooie olijfolie en die waanzinnige fles wijn in restaurant Ratatouille? In de culiwinkel kun je meteen je slag slaan. Hier komt alles samen wat leuk en lekker is.
Ook voor een cadeaucheque!

naar de culiwinkel

Stadslogement

Wakker worden aan de Vischmarkt!
Dat kan! Ons ruime StadsLogement met eigen opgang
is een heerlijke plek om Harderwijk te ontdekken.
Zien een aanvraag heel graag tegemoet!

Ontdek meer

Lunchen op Zondag

Bij ons op zondag middag komen genieten, heel graag!
Juist deze dag speciaal open voor de Lunch, wij zijn open van 13.00 tot 18.00 uur, reserveren kan tot 15.00 om lekker uitgebreid de zondag middag door te brengen, want het is hoe langer genieten, hoe eerder aan tafel.
*Elke Laatste Zondag van de maand Gesloten!
.
,