MENUKAART ALLERGENEN

Heerlijk starten met Oesters uit Normandië..
Fines Claires, klassiek met zwarte peper, rode wijn-sjalotten en citroen, per stuk
(Sulfiet)

“Menu Ratatouille”
Poulet nior met uitgebakken kippenhuid, artisjok en een crème van peterseliewortel
(Sulfiet)

Makreel met saffraan risotto, chorizo, venkel, oesterblad en beurre blanc
(Sulfiet)

Zeewolf met crème van bloemkool, hazelnoot, spruiten, koolrabi en een koraal tuille met violen
(Sulfiet, noten, gluten)

Coquille met gebrande asperge, hollandaisesaus, crème van doperwten en gemarineerde portobello
(Sulfiet, lactose)

Dutch premium beef met pastinaak, tuinbonen, gepofte sjalot en shi-take
(Sulfiet)

Ratatouille Groente menu

Artisjok met een crème van peterseliewortel, groene asperge en sjalot vinaigrette
(Sulfiet)

Risotto met saffraan, pimientos de padrón en geroosterde Ratatouille groente
(Sulfiet)

Tarte tatin met schorseneren met een crème van bloemkool, koolrabi en een koraal tuille met violen
(Sulfiet, gluten, noten)

Gebrande asperge met een gepocheerd kriel eitje, doperwten crème en gemarineerde portobello
(Sulfiet, Ei)

Gerookte knolselderij met pastinaak, tuinbonen, gepofte sjalot en shi-take
(Sulfiet)

Kaas & Dessert
Vijf Kazen van het Kaasatelier met passend garnituur
(Gluten, noten, lactose)

Grapefruit met ruby chocolade, granaatappel en roomijs van geitenyoghurt
(Lactose)