MENUKAART ALLERGENEN

Heerlijk starten met Oesters uit Normandië..
Fines Claires, klassiek met zwarte peper, rode wijn-sjalotten en citroen, per stuk
(Sulfiet)

Menu Ratatouille
Carpaccio van langoustine en gebakken met koolrabi, appel, citroenmayo en haringkuit
(Schaaldieren, sulfiet)

Gebrande mulfilet met spinazie, antiboise, kokkels, witte wijn saus met lavendel en citroentijm
(Vis, schelpdieren, sulfiet)

Gerookte asperge met geroosterde paprika, hollandaisesaus aardappelchips en baba ganoush
(Ei, sulfiet)

Buikspek met salie gnocchi, witlof, korenaar asperge, uiencompote en beurre noisette
(Sulfiet, lactose)

Gebakken eendenborst met biet, cantharellen en rode wijn jus met sinaasappel en kruidnagel
(Sulfiet)

Ratatouille Groente menu

Carpaccio van koolrabi met geroosterde romanesco, citroenmayo en een bouillon van granny smith
(Sulfiet, ei)

Parelcouscous met wilde spinazie, artisjok, venkel en witte wijn jus met lavendel en citroentijm
(Sulfiet)

Gerookte asperge met geroosterde paprika, hollandaisesaus, aardappelchips en baba ganoush
(Sulfiet, ei)

Salie gnocchi met witlof, korenaar asperge, asperge crudité en uiencompote
(Sulfiet, lactose)

Tournedos van Chinese kool met paksoy, zoet zure rode biet met kardemom en sjalot vinaigrette
(Sulfiet)

Kaas & Dessert
Vijf Kazen van het Kaasatelier met passend garnituur
(Gluten, lactose, noten)

Taartje met een crème van vlierbloesem, rabarber en frambozen sorbet
(Gluten, lactose)