MENUKAART ALLERGENEN

Wij kunnen niet garanderen dat onze gerechten geen sporen van allergenen bevatten.

Door onze verse bereidingen is het mogelijk om voor vrijwel alle allergenen de gerechten aan te passen, geef uw allergie of intolerantie aan bij onze bediening en wij zorgen dat u zorgeloos kunt genieten!


Oesters
Fines de Claires, klassiek met zwarte peper, rode wijn-sjalotten en citroen, per stuk
(sulfiet)

Menu Ratatouille
Krokante buikspek met witlof, aubergine, granaatappel en basilicum
(ei. gluten, melk, mosterd, noten, selderij, sesamzaad, soja, zwaveldioxide)

Rouleaux van schelvis met prei, zwarte knoflook, komkommer, zeewier en jalapeño
(ei, gluten, melk, selderij, sesamzaad, soja, zwaveldioxide)

Rode en gele biet met aardpeer, pastinaak, rettich, rouille en kruiden mousseline
(ei, melk, mosterd, selderij, zwaveldioxide)

Gebakken kabeljauw met oesterzwam, quinoa, schorseneren, bloemkool en sjalot vinaigrette
(ei, melk, noten, pinda’s, selderij, vis, zwaveldioxide)

Gegrilde rundermerlan met polenta, rode kool, spruiten, knolselderij en rode wijn jus
(melk, noten, pinda’s, selderij, zwaveldioxide)

Groente Menu Ratatouille
Krokante kingboleet met witlof, aubergine, granaatappel en basilicum crème
(ei, gluten, melk, mosterd, noten, pinda’s, selderij, sesamzaad, soja, zwaveldioxide)

Rouleaux van tofu met prei, zwarte knoflook, komkommer, jalapeño en witte wijn jus
(ei, gluten, melk, selderij, sesamzaad, soja, zwaveldioxide)

Rode en gele biet met aardpeer, pastinaak, rettich, rouille en kruiden mousseline
(ei, melk, mosterd, selderij, zwaveldioxide)

Gepocheerd ei met oesterzwam, quinoa, schorseneren, bloemkool en sjalot vinaigrette
(ei, gluten, melk, noten, pinda’s, selderij, zwaveldioxide)

Falafel van rode kool met polenta, spruiten, knolselderij en hibiscus gel
(melk, noten, pinda’s, selderij, zwaveldioxide)

Kaas & Dessert
Vijf kazen van het Kaasatelier met passend garnituur
(gluten, ei, melk, noten)

Specerijen peer met roomijs van zoethout, witte chocolade crème met venkel en gel van Salmari
(ei, gluten, melk, zwaveldioxide)