MENUKAART ALLERGENEN

Heerlijk starten met Oesters uit Normandië..
Fines Claires, klassiek met zwarte peper, rode wijn-sjalotten en citroen, per stuk
(Sulfiet)

“Onze gerechten”
Tartaar van zeebaars met gerookte hangop, koolrabi, zoetzure rettich en tijm vinaigrette
(Sulfiet, lactose, vis)

Skrei filet met venkel risotto serrano krokantjes, kokkels, beurre blanc en kerrie olie
(Sulfiet, lactose, vis, schelpdieren, selderij)

Raviolie gevuld met spinazie en rivierkreeftjes, romige bisque en een tartelette met kreeft
(Gluten, sulfiet, lactose, ei, schaaldieren, vis, selderij)

Runder sukade met knolselderij, kastanje champignons en Chinese kool
(Sulfiet)

Magret de canard met palmkool, aardpeer, schorseneren en geroosterde rode biet
(Sulfiet, noten, selderij)

Ratatouille Groente menu

Tartaar van geroosterde pastinaak, gerookte hangop, zoetzure rettich en tijm vinaigrette
(Sulfiet, lactose)

Venkel risotto met gestoofde prei, koolchips en kerrie olie
(Sulfiet, lactose, selderij)

Raviolie gevuld met burrata en spinazie, padrón peper en een tartelette met eidooier crème en paprika
(Sulfiet, ei, gluten, lactose, selderij)

Gebakken bloemkool met knolselderij, Chinese kool en kastanje champignons
(Sulfiet, lactose)

Bietstuk met palmkool, aardpeer, schorseneren en geroosterde rode biet
(Sulfiet, noten, selderij)

Klein (Voor-, Tussengerecht) 22       Groot (Hoofdgerecht) 32

Kaas & Dessert
Vijf Kazen van het Kaasatelier met passend garnituur  15
(Lactose, gluten, noten)

Eclair gevuld met gestoofde witte peer en karamel roomijs 12
(Lactose, sulfiet, gluten, ei)