MENUKAART ALLERGENEN

Heerlijk starten met Oesters uit Normandië..
Fines Claires, klassiek met zwarte peper, rode wijn-sjalotten en citroen, per stuk
(Sulfiet)

“Onze gerechten”
Coquille van de grill met gemarineerde witte kool, pata negra en kerriemayo
(Schaal/schelpdieren, ei, sulfiet, mosterd, soja)

Op de huid gebakken skreifilet met kokkels, zilte groente en venkel
(Schaal/schelpdieren, sulfiet, lactose, selderij)

Gebakken snoekbaarsfilet met gerookte paling, zuurkool en grove mosterd
(Lactose, sulfiet, selderij, soja, mosterd)

Runderlende van de grill met gemarineerde portobello en rode kool
(Soja, sulfiet)

Eendenborst gelakt met ras el hanout, geroosterde paarse peen, rode biet en aardpeer
(Selderij, sulfiet)

Ratatouille Groente menu

Gemarineerde witte kool met gepofte spelt en bataat
(Ei, sulfiet, mosterd, soja)

Gegrilde groene asperge met zilte groente, venkel en artisjok
(Sulfiet, lactose, selderij)

Geroosterde pastinaak met zuurkool, schorseneren en grove mosterd
(Sulfiet, selderij, soja, mosterd)

Gemarineerde portobello met kastanje champignons, truffel en witlof
(Soja, sulfiet)

Tournedos van gerookte knolselderij met paarse peen, rode biet en aardpeer
(Selderij, sulfiet, mosterd)

Kaas & Dessert
Vijf Kazen van het Kaasatelier met passend garnituur
(Gluten, lactose, noten)

Chocoladetaart met gekarameliseerde ananas, vanille-ijs en krokante karamel
(Gluten, lactose, ei)