MENUKAART ALLERGENEN

Heerlijk starten met Oesters uit Normandië..
Fines Claires, klassiek met zwarte peper, rode wijn-sjalotten en citroen, per stuk
(Sulfiet)

“Onze gerechten”
Gebrande makreel met little gem, gefrituurde kappertjes haringkuit en mierikswortelmayo
(Sulfiet, ei)

Zeebaarsfilet met een crème van artisjok, antiboise en spinazie
(Sulfiet)

Gegrilde coquille met groene asperge, yoghurt, krokantjes van serrano en eendenlever
(Sulfiet, lactose)

Maiskip met verschillende soorten paddenstoelen, Parmezaan, truffel en uiencompote
(Sulfiet, lactose)

Reefilet en sukade, pommes frites, bospeen, zwarte knoflook crème en rode wijnjus
(Sulfiet)

Ratatouille Groente menu

Parelcouscous met bimi, little gem, gefrituurde kappertjes en mierikswortelmayo
(Sulfiet, ei)

Artisjok met een crème van artisjok, antiboise en spinazie en zeekraal
(Sulfiet)

Gebrande mais met groene asperge, yoghurt en galette van aardappel
(Sulfiet, lactose)

Bloemkool met verschillende soorten paddenstoelen, Parmezaan en uiencompote
(Sulfiet, lactose)

Paksoi met pommes frites, bospeen, zwarte knoflook crème, vlierbessen en snijbonen
(Sulfiet)

Klein (Voor-, Tussengerecht) 22       Groot (Hoofdgerecht) 32

Kaas & Dessert
Vijf Kazen van het Kaasatelier met passend garnituur          15
(Lactose, Gluten, Noten)

Verse perzik met panna cotta van honing en lavendelroomijs  12
(Lactose)