MENUKAART ALLERGENEN

Heerlijk starten met Oesters uit Normandië
Oesters Fines Claires
Met zwarte peper, rodewijnsjalotten en citroen, per stuk te bestellen

MENU RATATOUILLE

Salade van kreeft met witlof, Pata Negra en granaatappel
(schaaldieren/selderij)

Tongfilet, zeekraal en lamsoren, witte wijnsaus en muscatdruiven
(vis, melk, selderij, soja)

Corvina met gegrilleerde kropsla, Pimentos de Padron en Ratatouille
(vis, melk, soja, selderij) 

Fazant met pompoen gepoft en zoetzuur met mais en gember
(selderij, sulfiet)

Portobello met sjalot gemarineerd, stoof van kalf met waterkers, uitjes met Balsamico
(selderij, sulfiet)

Hertfilet met gerookte paarse wortel, biet, palmkool en vlierbes
(selderij, sulfiet)

RATATOUILLE GROENTENMENU
Salade van gepofte Pastinaak pompoen gepoft en zoetzuur met mais en gember

Canneloni met spinazie, groene asperges en crème van gezouten citroen
(gluten, ei, melk)

Ratatouille met Pimentos de Padron en gegrilleerde kropsla

Bloemkool, schorseneren en aardpeer met truffel
(melk)

Portobello met sjalot gemarineerd, gegrilde Konings Boleet, Cepes en witlof

Gerookte paarse wortel, biet, palmkool, gepofte Aardappel met salie en vlierbes

KAAS & DESSERT
5 Hollandse kazen van het Kaasatelier

Vijgen met sinaasappelsabayon, roomijs met olijfolie, noten en caramel
(melk, noten, gluten, ei)