Vischmarkt 6, 3841 BG Harderwijk
0341 431256 | info@rttll.nl

MENUKAART ALLERGENEN
Heerlijk starten met Oesters uit Normandiƫ..
Fines Claires, klassiek met zwarte peper, rode wijn-sjalotten en citroen, per stuk
(Sulfiet)
Menu Ratatouille
Gebrande makreel met pompoen, gepofte quinoa en brandnetel kroepoek
(Vis, Sulfiet)
Gegrilde zeebaars met baba ganoush, paprika, prei, scheermes en saffraan beurre blanc
(Vis, schelpdieren, sulfiet)
Raviolie gevuld met spinazie en paddenstoelen, geschaafde bloemkool en beukennootjes
(Paddestoelen, noten, gluten, sulfiet)
Ossenstaart met schorseneren, aardpeer en zoetzure knolselderij met jeneverbes en rozemarijn
(Sulfiet)
Gebraden anjou duif met geroosterde biet, bramen, roseval aardappel en shiitake
(Paddestoel, sulfiet)
Groente Menu Ratatouille
Bulgur met paksoi, pompoen, gepofte quinoa en brandnetel kroepoek
(Sulfiet, gluten)
Venkel salade met dille en artisjok, baba ganoush, paprika, prei en saffraan beurre blanc
(Sulfiet)
Raviolie gevuld met spinazie en paddenstoelen, geschaafde bloemkool en beukennootjes
(Gluten, paddestoelen, sulfiet)
Terrine van knolselderij met noten, aardpeer, schorseneren en koolrabi
(Gluten, knolsoorten)
Geroosterde pastinaak met rode biet, bramen, roseval aardappel, gepofte sjalot en shiitake
(Sulfiet, paddestoelen)
Kaas & Dessert
Vijf Kazen van het Kaasatelier met passend garnituur
(Gluten, lactose, noten)
Specerijen peer met sponscake, gekaramelliseerde pecannoten en roomijs van kaneel
(Lactose, noten)