Vischmarkt 6, 3841 BG Harderwijk
0341 431256 | info@rttll.nl
MENUKAART ALLERGENEN
Heerlijk starten met Oesters uit Normandië..
Fines Claires, klassiek met zwarte peper, rode wijn-sjalotten en citroen, per stuk
(Sulfiet)
Menu Ratatouille
Tartaar van tonijn met Cherry tomaat, haricots verts, olijven, little gem en ansjovis mayonaise
(Vis, Ei, Sulfiet)
Scholfilet met komkommer, venkel, druiven, zilte groente en bleekselderij gel
(Vis, selderij, sulfiet, lactose)
Gemarineerde portobello met sjalot vinaigrette, witlof crudité en cantharellen
(Sulfiet, paddestoelen)
Pastei gevuld met gekonfijte eendenbout, eendenlever, koolrabi en zoetzure rettich
(Gluten, Sulfiet)
Gegrilde kalfs lende met kruidenkorst, truffel aardappel, bospeen en knolselderij crème
(Sulfiet, selderij)
Groente Menu Ratatouille
Tartaar van tomaat met Cherry tomaat, haricots verts, olijven, little gem en kruiden mayonaise
(Sulfiet)
Venkel risotto met komkommer, druiven, zilte groente, hangop en bleekselderij gel
(Lactose, Selderij, sulfiet)
Gemarineerde portobello met sjalot vinaigrette, witlof crudité en cantharellen
(Sulfiet, paddestoelen)
Pastei gevuld met jackfruit, koolrabi, granaatappel en zoetzure rettich
(Gluten, sulfiet)
Gebakken aubergine met ras el hanout, bataat, truffel aardappel, bospeen en knolselderij crème
(Sulfiet, selderij)
Kaas & Dessert
Vijf Kazen van het Kaasatelier met passend garnituur
(Gluten, lactose, noten)
Compote van perzik met frambozen gel, munt en vanille ijs
(Gluten, lactose, noten)