MENUKAART ALLERGENEN

Heerlijk starten met Oesters uit Normandië..
Fines Claires, klassiek met zwarte peper, rode wijn-sjalotten en citroen, per stuk
(Sulfiet)

“Menu Ratatouille”

Poulet noir met krokante kippenhuid, artisjok, radijs en een crème van peterseliewortel
(Sulfiet, lactose)

Makreel met saffraanrisotto, chorizo, venkel, oesterblad en beurre blanc
(sulfiet)

Coquille met gebrande asperge, hollandaisesaus, crème van doperwten en serrano krokantjes
(Sulfiet, schelpdieren, ei, lactose)

Schol met crème van bloemkool, hazelnoot, spruiten, koolrabi en een koraaltuille
(Sulfiet, lactose, noten)

Dutch premium beef met tuinbonen, gepofte sjalot, Ratatouille en shi-take
(Sulfiet)

Ratatouille Groente menu

Artisjok met een crème van peterseliewortel, groene asperge en sjalot vinaigrette
(Sulfiet)

Saffraanrisotto met pimientos de padrón, bimi en verschillende zilte groente
(Sulfiet)

Gebrande asperge met een gepocheerd kriel eitje, doperwten crème en aardappelkaantjes
(Sulfiet, ei, lacotse)

Bloemkool beurre noisette met een crème van bloemkool, koolrabi en een koraaltuille
(Sulfiet, lactose, noten)

Gerookte knolselderij met tuinbonen, gepofte sjalot, Ratatouille en shi-take
(Sulfiet)

Kaas & Dessert
Vijf Kazen van het Kaasatelier met passend garnituur          15
(Lactose, noten, gluten)

Panna cotta van grapefruit met crème van ruby chocolade en yoghurtijs  12
(Lactose)