Na een heerlijk Diner blijven Slapen?
Harderwijk kent vele mogelijkheden!

Het Stadslogement: wel echt de verborgen Parel aan de Vischmarkt

Het Stadslogement ligt boven de Culiwinkel van Wim & Tina Zwaart in het pand naast Ratatouille. Via een verborgen steegje kom je bij de trap naar de eerste verdieping. Het is een heerlijke plek om tot rust te komen en dat midden in de Stad Harderwijk. Het ruime appartement heeft een eigen opgang, fijn bed, eethoek, zithoek en een keukentje met een gevulde koelkast voor het ontbijt.
Parkeren kan op loopafstand.

Wakker worden als Buren?

Het Stadslogement is direct naast ons Restaurant.
Uitchecken tot 11.30, zondags pas 13.00 uur, alle tijd om lekker uit te slapen, rustig te ontbijten en wie weet nog even de stad in te lopen of een heerlijke wandeling, je bent tenslotte midden in de oude Hanzestad Harderwijk.

StadsLogement

Overnachten in Harderwijk

Één dag of juist een paar dagen uit in en rond het mooie Harderwijk gecombineerd met lekker eten in Ratatouille, ontdek hier alle mogelijkheden.
Heerlijk een B&B boeken of juist een Hotel midden in de Stad of aan het water, het kan allemaal!

Overnachtings Mogelijkheden

 

Heerlijk Harderwijk

Harderwijk is een Hanzestad vol monumenten, pittoreske straatjes, pleinen en een boulevard. Het is een stad die bruist van de gezelligheid. Heerlijk winkelen, een terras pakken en er is zelfs een stadsstrand waar je kunt genieten van de zonsondergang. Alles op loopafstand!

Ontdek Heerlijk Harderwijk