Rttll in 2023…

Allerbeste Gasten, ga even zitten want …

Onze pracht zaak wat staat als een huis en voor vele ook echt een moment van thuis komen in een heerlijk ontspannen sfeer, waar men geniet van onze keuken, de wijnen, onze gastvrijheid en dat al 18 jaar! Vele van onze gasten kennen we nog veel langer, Olivio, het Koetshuis. zoveel mooie momenten verzorgt en beleefd!

We hebben het een aantal jaren tegen gehouden gezien we het zelf echt veel te leuk vinden.
Maar hij staat te popelen.. En zijn tijd is nu gekomen.. Vanaf 1 Januari 2023 neemt Gerwin Dooijeweerd het restaurant over en zet het geheel in onze lijn voort, geen grote aanpassingen maar het laten groeien naar zijn hand..  Hij is al 18 jaar werkzaam bij ons, vanaf het begin en wij vertrouwen dan ook niemand meer dan Gerwin in zijn smaak en kunde om samen met zijn dame, Cindy het roer over te nemen. En hoe leuk is het dat zij elkaar leerden kennen op de werkvloer van Ratatouille

Wat wij gaan doen.. . We hebben nog het pracht pand naast Ratatouille met de CuliWinkel !
Wij houden van creatief bezig zijn en willen daar meer tijd voor vrijmaken, wijngebieden bezoeken en dan die inspiratie en mooie vondsten mee terug nemen naar de Culiwinkel.
Heerlijk weer wijnen proeven, een Table d’Hôte en wat al niet meer..

28-29-30 December serveren we onze Eind(ejaars)Diners, zouden het super vinden veel van onze gasten dan nog te zien in Ratatouille als we jullie daarvoor al niet hebben ontvangen in November of Feestelijk December of in de Culiwinkel natuurlijk voor de heerlijkste wijnen en cadeau’s.
De Kerst is inmiddels vol, maar vrijdagavond de 23e serveren wij ook ons KerstDiner!

Wij hopen nog vele van jullie te zien in de aankomende tijd in Ratatouille of in de Culiwinkel!
Wij gaan deze laatste weken in met een dubbel gevoel, een restaurant leiden blijft iets magisch en werkt zelfs verslavend, het word echt afkicken!
( We blijven we hun back-up voor vragen, wijn-spijs en wie weet af en toe op de werkvloer! )

Hebben nu al zin om de agenda voor 2023 te gaan vullen, maar eerst Ratatouille overdragen en afsluiten met een feestelijk December.
We willen al onze gasten, leveranciers en buren van de Vischmarkt echt intens bedanken voor al die prachtige jaren dat wij ons werk/onze hobbygeheel op onze eigen wijze hebben kunnen brengen!

Met Grote Groet en nogmaals Hartelijk dank, voor alle waanzinnige support al die jaren!

Cheers, op Ratatouille! Op nog vele, vele jaren vol geniet momenten!!

Tina & Wim Zwaart
Team Rttll

PS. Op de hoogte blijven van onze plannen en agenda?!  Volg dan tina_zwaart en/of culiwinkel_harderwijk op Instagram en FB, zij is de ‘Social’ van ons twee! Een nieuwe Site is in de maak, www.culiwinkelharderwijk.nl