Rttll in 2023…

 

Allerbeste Gasten van Ratatouille

Wat een Verandering voor ons, voor u en voor hen! Want per 1-1-2023 mogen Gerwin Dooijeweerd en Cindy Berkenbosch zich de kersverse Restaurateurs noemen van Ratatouille! Zij gaan hun uiterste Best doen om Ratatouille heerlijk & vertrouwd te laten zijn en gaan deze uitdaging met beide handen aan!! Zin in & Spannend tegelijk!!

Gerwin is al sinds zijn 16e in de keuken te vinden en al snel belandde hij in de Mandenmaker welke wij in 2004 overnamen, Olivio de sterrenzaak en deze zaak werd Bistro Ratatouille.

Gerwin werkte in Olivio, daarna de Basiliek en toen terug naar Ratatouille. Want werken met een Meesterkok was wel heel inspirerend en zeker gezien wij alle vormen van Horeca wel wilden beleven en hij in alles meedeed.
Altijd alles vers en zelf gemaakt, alles in het seizoen en altijd vol passie, dat is wat hem heeft bewogen nooit een andere baan te zoeken, dit was ten alle tijden inspirerend en vernieuwend!
Maar nu echt zelf de Chef zijn in Ratatouille, hoe gaaf is dat! Het helemaal naar zijn hand zetten, koken wat hij wil maar zonder zijn basis uit het oog te verliezen en daarbij de uitdaging van het ondernemerschap!

En hij hoeft dit niet allen te doen, hij heeft zijn Dame gevonden in Ratatouille, 7 jaar geleden toen zij daar als leerling gastvrouw werkte, waarna zij zich nog verder ontwikkelde bij andere zaken waaronder de Basiliek en daarna de Salentein in Nijkerk. De Liefde bleef en nu neemt zij het roer over aan de voorzijde om de bediening te leiden en het de gasten geheel naar het zin te maken. Cindy een Dame vol smaak en passie voor eten, drinken en .. haar Paard; Gin

We wensen ze dan ook Waanzinnig veel succes en u/jullie heel veel geniet momenten in Ratatouille, zij heten u dan ook meer dan Hartelijk Welkom!
Wij gebruiken deze eerste maanden van het jaar om de invulling van Vischmarkt 4 uit te rollen. Hebben al veel bedacht, nu nog uitvoeren, het wordt wat….

op de hoogte blijven: volg ons hier

Cheers op hen, op u, op het Team van Rttll en op 2023, dat het een heel fijn jaar mag worden!
Met hartelijke groet, Tina & Wim Zwaart