Feest in de keuken

Iets te vieren?
Heb je iets te vieren? Bij Ratatouille kun je terecht voor diverse feestelijke arrangementen voor 12 personen en meer. Of het nu een High Wine is of een Wine & Little Dine. We organiseren graag een compleet arrangement, om jou en je gasten te verwennen met een overvloed van smaken en gastvrijheid. We organiseren de arrangementen in het kooklokaal dat plaats biedt aan gezelschappen van 12 tot ongeveer 30 personen. Het is een gezellig ingerichte ruimte met hoge tafels en krukken, een gezellige loungebank en toegang tot de patio. Beneden vind je de wijnkelder, garderobe en de toiletten. Echt privé genieten.

Feest in de Keuken
‘s Middags of ‘s avonds te organiseren. We starten met bubbels en iets knapperigs op tafel, daarna heerlijk drankjes naar keuze, lekkere wijnen en tal van hapjes, zowel koud als warm. Als klapper serveren we op het eind een echte RTTLL Fast Food als mooie afsluiter van je feest. Een Feest in de Keuken-arrangement duurt ongeveer 4 uur. Liever op een ander tijdstip, bijvoorbeeld als eindemiddag-/begin-van-de-avondfeest? Ook dat kan, dan maken we het arrangement maaltijdvullend. Kosten: € 65,- p.p.

High Wine
Lekker samen wijn drinken. We starten met bubbels, gevolgd door een amuse met aansluitend de proeverij. Proef in ca. 3 uur het seizoen met 8 wijnen en 8 hapjes/amuses. Kosten:  € 45,- p.p.

Wine & Little Dine
Start met bubbels en een amuse en daarna genieten van 5 wijnen en 5 ‘mini’-gangen in de vorm van kleine, hartige gerechtjes. Geheel in de smaak en opbouw van het seizoen en natuurlijk inclusief wijn. Kosten: € 50,- p.p.
Ca. 3 uur en echt voor de middag vanaf bv. 14.00 uur en als feestelijke avond om 19.30 uur te reserveren.