Met zorg gekozen,
vol passie bereid en met liefde gebracht:
schitterend eten

online shoppen

Biologisch en uit de buurt, dat spreekt vanzelf. Gecombineerd met een smakelijk stukje vis of vlees, proef je de smaak van de Hollandse seizoenen en een vleugje je ne sais quoi. Alle producten zijn met zorg uitgezocht bij vertrouwde leveranciers, bloemen en kruiden komen van het dakterras. Lang voordat de gasten aanschuiven, zijn er wijnen uit de kelder geselecteerd en hebben onze koks hun messen geslepen.
Want desembrood, jus of een taartje: we maken alles zelf.

Aan het mooiste pleintje van Harderwijk ligt restaurant Ratatouille,
waar groenten het hoogste woord hebben

 

menukaart

De naam Ratatouille dateert uit 2004 en is niet zomaar gekozen. Hij weerspiegelt liefde voor groenten, voor klassiekers uit de keuken en voor ambachtelijk koken. Zoals ratatouille op veel manieren bereid kan worden, zo veelzijdig is ook het restaurant. Intiem, gezellig én strak; perfect passend bij de stijl van Wim & Tina Zwaart (meesterkok & vinologe) die zich samen met hun team toegewijd en vol liefde voor het vak inzetten voor hun gasten. De combinatie modern en klassiek zie je niet alleen in het interieur, die proef je ook. In de geschonken wijnen en dranken en in alles wat uit de keuken komt.

Kom genieten van een mooi diner of een heerlijk ontspannend zondagslunch in ons restaurant achter de boulevard in Harderwijk. Je bent meer dan welkom!

naar het restaurant

Zondag

Op zondag eens uitgebreid lunchen in plaats van dineren, geniet van ons 3 tot 7 gangen menu. Reserveren of wel aanschuiven kan tussen 13.00 en 16.00 uur, hoe langer tafelen, hoe eerder aan tafel, want we zijn op zondag geopend tot 19.00 uur.

Ontdek meer

Culiwinkel

Genoten van onze mooie olijfolie of die waanzinnige fles wijn in het restaurant, in de culiwinkel kun je meteen je slag slaan. Hier komt alles samen wat leuk en lekker is.
Er zijn bijzondere producten te koop, voor jezelf of als cadeau en natuurlijk ook voor onze cadeaucheque’s!

Ontdek meer

Agenda

In restaurant Ratatouille bepaalt het seizoen wat er qua ingrediënten, wijnen en feestelijkheden op de agenda staat. Dat daagt uit tot het creëren van unieke belevingen, zoals de wijnproeverijen van de Ratatouille Open Wijn Club.

Ontdek meer

Op de hoogte blijven van de laatste acties en beste arrangementen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven